Vart ska jag börja!?

3 veckor. Så länge är det sedan jag uppdaterade min lilla blogg. Ni kanske tänker att i Julias liv, där händer det ingenting, hon uppdaterar ju ALDRIG sin blogg! Men faktum är att det är precis tvärt om! Det händer så himla mycket hela tiden att jag inte ens hinner sätta mig ner och berätta om allt som hänt!

Så vad HAR hänt? Ja, en del. Fast egentligen, hur kul är det att jag berättar om hur fantastiskt jag och Mattias hade det på SPA den 4-5 november, då vi firade vår förlovning och Mattias 30-årsdag? Och hur intressant är det egentligen att höra om hur sjukt skönt det var med lite miljöombyte och umgänge med en toppenflikka vid namn Erika i Halmstad några dagar vecka 45, då vi hann med en utflykt till Ullared? Eller hur god den inlagda rödkålen var till gåsen på gåsmiddagen på Vannarröds slott i Sösdala den 10:e november? Eller hur super-mysigt-kul-nostalgiskt-trevligt-fantastiskt det var i London/Tonbridge den 16:e till 19:e november? Är det inte roligare att höra t.ex om hur jag träffade en gris på gatan igår? Ja, det är sant! Jag skulle i vanlig ordning gå till "Salami" i Bjärred och köpa färska frukostbullar till mig och Göran, och då möter jag en kvinna som är ute och rastar sin - GRIS! Ingen söt liten minigris var det heller, utan en stor bjässe som grymtade! Fast den VAR svart, och ganska söt.. Eller är det kanske inte roligt att höra att jag fick VG- på min ångestfyllda uppsats och G+ på tentan?! DET var väl en rolig nyhet? En annan rolig sak att berätta är kanske att Göran har skaffat två stycken nymfparakiter, som jag är livrädd för då de flyger mellan köket och vardagsrummet. En annan spännande sak som hände nyligen är bland annat att bussen jag åkte med hem från jobbet igår gick sönder på något mysko sätt, så chuffören fick ringa efter en ny buss. Kan det vara intressant att veta att jag just nu har praktik och att det känns jättekul och bra, fast man ibland undrar vad vissa ungar egentligen gör i skolan, vad är det för poäng med att bara sitta av tid?

Tja, en mycket intressant sak är nog i alla fall att jag allvarligt överväger att bli vegetarian. Tja.., man vet aldig! Jag har inte ätit något kött nu på över en vecka (har iofs ätit fisk) och det känns bra.. Jag kommer nog att testa nu ett tag, och känns det bra så går jag nog över till att bara äta blad, inga söta, grymtande grisar.. Det blir i alla fall inte av innan jul, jag måste ju få i mig lite skinka i år också. Ja, och varför ska jag bli vegetarian då, undrar du säkert? Tjaa..., för att inte vara som alla andra kanske? Nej, ärligt talat, det finns många anledningar, men jag tänker inte redogöra för mina argument just nu, för jag ska i stället gå och laga spaghetti och quornfärssås..

Tänk, att nu har vi kommit in i den där perioden på året då vi ältar följande: det är mörkt när jag går hemifrån på morgonen och det är mörkt när jag kommer hem på eftermiddagen. Och det är ju SANT! Varför känns det som att hösten bara är någonting man genomlider? Liksom tar sig igenom i en dimma och önskar att den snart vore över? Klockan fyra på eftermiddagen är det mörkt, och då känner man ju för att gå och lägga sig..

Well, well, EN ynka månad kvar till jul! Oj, oj, oj, hur ska man hinna med allt? Helt enkelt genom att strunta i att göra alla måsten. Julgardiner ska nog upp, förstås, och ljusstakar så klart, och så den lilla granen. Men that's it! Förvänta er inga julklappar i år, det är överskattat!

Peace.

Julia