Välkommen Liam!

Klockan 5.25 i morse fick jag ett sms där det stod: Åker in nu. Kram

Jag blev alldeles till mig och vågade hoppas på att få en glimt av bebisen innan jag far på lördag. Nu vid tjugo i tio ringde min mobil, dolt nummer. "Hej det är Emelie". Nu undrade jag var som var i görningen. Hon lät oförskämt pigg. Var det falskt alarm?! Jag säger: "Vad händer, hur går det?" Emelie: "Det går bra". Jag: "men har han kommit?!" Emelie: "ja, han har varit ute i flera timmar". WOW säger jag bara! Ett nytt litet liv, så otroligt fantastiskt!!! Strax efter klockan sex skrev de in sig på BB och redan vid 6.34 var han ute! Snabbt jobbat Emelie. GRATTIS till den fina friska pojken och skönt att allt gick så bra!!!

Välkommen till världen LIAM!

Kärlek,
Joolz

2009. Året med stort Å

2008 kom och gick. Jag kan knappt fatta hur snabbt tiden går. Nu sitter man här igen och försöker undvika att skriva fel när man ska anteckna dagens datum. 2009, 2009, 2009! INTE 2008 något mer! De senaste åren har jag vetat ganska mycket om året som komma skall. Okej, 2004 var väl också ett himla spännande år, med student och hemifrånflytt och allt det där, men 2009... Smaka på det bara, 2009. Det här året kommer att bli spännande! Det är oförutsägbart, mycket ska hända, frågan är bara vad!? Examen är nästan här och det är dags att ge sig ut på jobbjakt. Var kommer jag att befinna mig i augusti/september? Jobbar jag som gymnasielärare i Skåne? Har jag kanske fått ett vikariat på någon förskola i Jönköping? Är jag arbetslös? Eller jobbar jag som personlig assistent? Eller på fabrik? Ja, frågorna är många. Endast 2009 kan ge svar...

2009 blir VÅRT år, Mattias och mitt. Mitt  bland lågkonjunktur, varsel, finanskris och allmänt dåliga tider väljer vi att fira vårt livs underbaraste dag: vår bröllopsdag den 23 maj. Det är för mig fortfarande mer som en dröm än verklighet. Jag ska gifta mig, fattar ni?! DET måste väl ändå inbringa en hel del vuxenpoäng?!

2009 kommer att bli lite av varje, tror jag. Det kommer definitivt inte att bli något tråkigt, slentrianmässigt år. Först Tyskland tre månader, sen bröllop följt av sommarjobb på Norråsagården. Efter det får jag förhoppningsvis mitt första "riktiga" jobb under höstterminen och sen framåt jul/nyår får vi se om den där bröllopsresan till Sydafrika blir av. Jag har fortfarande svårt att förlika mig med att vara bortrest över jul och nyår, så vi får se om det går att övertyga mig..

VÄLKOMMEN 2009! Jag ser med spänning fram emot allt du har att erbjuda!

Joolz