Hi folks!

Hej allihopa! Nu har jag äntligen kunnat publicera mina första dagboksinlägg! Alexandra har trådlöst
nätverk i sin dator, så just nu snålsurfar vi på någon annans internet! Man vet aldrig hur länge det håller, men vi får se!
Ha det gott alla, det har vi! /Jul

Kommentarer
Postat av: Ikko

Hejsan Gumman!!

Gött att höra att du lever och mår bra. Att du kom fram välbehållen trodde jag nog allt men att det skulle vara så kanon som det verkar vara är ju mer än underbart!

Man får väl ta och gratulera oxå, till förlovningen menar jag. Hoppas att det känns rätt för er båda!
kramar

Postat av: Mumling

Hoppas allt är bra!
Är så otroligt avundsjuk på dig så du anar inte. :)
Men kommer och våldgästar dig i vår!
Kamraterna trevliga? Mycket shopping? *nyfiken*

Grattis till förlovningen!

*superkramar*

2006-01-12 @ 17:24:03
Postat av: pappsen

Vi är två relativt nyförlovade sambos i Nässjö som hoppas lördagen blir alldeles alldeles!
Senaste förlovningen i släkten står i övrigt Sara för, en vecka gammal är den.
Hemma är allt precis som vanligt annars. Farmor hälsar och är glad att du har det bra.
Farsan

2006-01-13 @ 09:11:11
Postat av: Henrik K

Hej på dig Julle-Fulle! Vad är allt detta snack om eventuell förlovning? Jag tycker det verkar orimligt, ingen har nämligen frågat mig om lov! Jag får väl gratulera så mycket då, hoppas att allt är bra och så. Jag hoppas också att det går hyfsat där nere, trots att hälften av alla engelsmän är heroinister. Andra hälften är i och för sig huliganer, så det jämnar väl ut sig.

Nu över till det viktiga. Du har alltså en så kallad "blogg". Jag vet inte om det är en förkortning eller ett ord, men det låter lite gulligt så det må så vara. Du har valt att skriva text i densamma, något som jag inte direkt har invändningar emot. Hittills har du inte valt att skriva några inlägg på ett engelskt tangentbord, det uppskattar jag mycket. Avsaknaden av å, ä och ö är det värsta jag vet, de mindre språkliga fel du utsätter mig för kan jag leva med. Jag är väldigt konfunderad över en sak dock, jag skulle verkligen uppskatta ett svar på detta problem som jag har. Kan du inte dela in din text i stycken eller vad är det frågan om? Du kanske gör det, det kanske är min dator som sabbar det hela. Här ser det i alla fall ut som att all text är ihopbuntad i ett stycke. Jag får väl köpa en bättre dator, men om all text då fortfarande är i ett och samma stycke kommer jag bli jävligt förbannad.

I alla fall, grattis och så. Hoppas studierna går bra och jag hoppas att ölen flödar på White Lion (jag ska ta med dig dit när jag kommer ner om du inte redan har varit där). Sist men inte minst så vill jag än en gång berätta att det finns en hel massa heroinister i England. De kommer förmodligen vilja sälja grejer till dig, tänk då på att det är bara ungefär 80% av det de säger som är sant.

Later, bloke!

2006-01-13 @ 22:30:52
URL: http://www.surrection.com
Postat av: Johanna

Tjena gullet!

Jag har fått dian kommentarer, sms och ditt mail och kännermig som världens sämsta kompis men tiden har varit så sjukt knapp så jag har inte kunnat prioritera nöjeskontakter :(. Nu blir det dock förhoppningsvis lite bättre (bara jag slipper omtenta!!).

Jag är så lycklig över att du har det bra, önskar att jag hade haft möjlighet att komma och hälsa på...

Saknar dig Julle-Gulle ;)! Hälsa Alex!

uperkram Jo-Ko

2006-01-18 @ 08:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback