Våra vänner!

Okej, jag har ju pratat en del om våra kära vänner amerikanskorna och danskan, så jag tänkte jag skulle lägga ut några bilder och presentera dem lite kort.


Kommentarer
Postat av: Henke

Herro! Jag har bara en liten fråga denna gång. Vad i helvete? Jag ska försöka att förklara lite närmare. Är det meningen att det ska vara fel på det du skriver? Vad är den egentliga meningen med det? Jag kan inte riktigt förstå det, men okej. Du gillar att skriva fel. Vi gillar alla olika saker, även om jag finner just det en aning udda. Du kan ju tydligen byta rad i alla fall, det gör det hela mer lättläst. Jag tackar ödmjukast för det. Ett lite mer varierat ordval hade kanske varit på sin plats då och då, men det är ingen nödvändighet. Du är så duktig så! Verkligen jätteduktig!

Du har skaffat dig några kompisar som verkar ganska trevliga också, det gläder mig! "Get wasted" låter också ganska härligt.

Bra att du skriver lite mer nu, det är mysigt att läsa vad du har för dig. Lite bilder är ju heller aldrig fel, även om jag inte råkar vara en av de speciellt utvalda som får bilder mailade till sig. Du har givetvis rätt, det är jag inte värd!

Cya chum!

2006-01-23 @ 22:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback