Hektisk vår..

Nu har det gått så där länge sedan jag uppdaterade sist. Och det har hänt en hel massa, så mycket att jag inte kan berätta om allt i detalj. Men det har varit alltifrån fint besök från Småland (E), då vi ägnade oss åt lite plugg, mycket slappa och en hel massa diskussioner om livets alla små betänklgheter, till besök mer långväga ifrån i form av Janina och Mark ifrån England, en hel vecka var de här faktiskt. Hela veckan var det strålande solsken, så det blev till att upleva Skåne utomhus, med bl. a dagsutfflykt till Kullaberg, dressincykling, cyklade på Ven, ett och annat glas vin förtärdes och planer för framtida, stora evenemang smiddes.

Efter det att englandsbesökarna hade lämnat oss bar det av till Rügen på minisemester tillsammans med Mattias och hans familj. Denna resa var verkligen över förväntan och jag kan rekommendera alla som inte har varit på Rügen att åka dit. Det var härligt, härligt. Men alla dessa sociala aktiviteter har så klart gått ut lite grann över pluggandet. Men det har det varit värt. C-uppsatsen får bli ett projekt för sommaren 2008. Nu ligger mitt fokus på att klara översättingen och litteraturkursen. Klarar jag de båda tentorna känns det helt ok att arbeta med uppsatsen under sommaren. Jag är aningen orolig för överättningen, men som vanligt så kan man inte mer än att göra sitt bästa. Jag hade ett lugnande möte med min handledare för uppsatsen idag, och nu känner jag mig aningen mer motiverad och peppad att sätta igång; jag har mitt ämne och mitt undersökningsområde, så nu är det bara till att sätta igång med att samla data.

Sen sist har jag även blivit Gudmor (herregud, det betyder ju att det är över en månad sen som jag uppdaterade här, katastrof!) till lilla, söta, underbara Nellie. Själva ceremonin gick helt ok, även om lillan allra helst ville vara hos mamma. Kläderna jag hade låtit Mattias mamma sy upp åt mig satt som gjutet och den outfiten blir perfekt för sommarens bröllop.

Ja, tänk så folk går och gifter sig hit och dit. Först ut i år var ju mamma och Micke. Sen gick ju Patrik och Emily och gifte sig så där hux flux. Sen i augusti blir det två bröllop, först min barndomsvän Julia som ska säga JA till sin Nicklas och sen i slutet av sommaren ska Mattias vänner Magnus och Lindha lova att älska varandra tills döden skiljer dem åt. Ja, jag säger då det, det är en epidemi. Och tänk, om precis ett år är det ett visst annat par som håller på och förbereder sin stora dag *tada*.

Nu är vi inne i maj och tiden går så fort, så fort, så fort. Litteratur ska läsas, analyseras och tentas av, översättning ska övas, lite jobb ska klaras av, lite socialisering ska hinnas med och sen är det juni. Då ska det gås bredvid, börjas jobbas lite smått och hinnas med en minisemester till England. Jag lääääängtar till sommaren. Och nu har den redan börjat komma så smått. Jag är glad, jag är på g, jag är nöjd med min tillvaro.

Kärlek

Joolz

Kommentarer
Postat av: mingla

vilken bra blogg du har, att jag inte har sett den tidigare :)

Postat av: Sara

Ska ni gifta er???? Eller förstår jag helt fel nu?? Hoppas jag tror rätt!!! :) Kramar!

2008-05-07 @ 15:23:23
Postat av: Anna-Lena

Om inte annat så får vi jogga ihop i sommar;) Tyskan kommer du att klara av galant, det vet jag. Annars så får vi plugga översättning ihop i sommar. Kram

2008-05-08 @ 22:38:09
Postat av: Ailosimone

Great site. Good info

2009-02-26 @ 12:26:11
URL: http://ailosimone.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback